-Draaiorgelcentrale exclusief-

Wat biedt de Draaiorgelcentrale voor uw:

Bruiloft

Een draaiorgel verhoogt de feestvreugde op de mooiste dag van jouw leven. Het kan de gasten vermaken bij de ouderlijke woning waar de bruid opgehaald wordt, tijdens het tuinfeest na het ja-woord, of natuurlijk gewoon als verrassing onderaan de stadhuistrap. Als mooi foto-moment wanneer de bruidegom of bruid een serenade met de hand aan het orgel draait!

Felicitatie

Draaiorgel bij bedrijfJe kunt een draaiorgel bestellen voor een goede vriend of vriendin die iets te vieren heeft, ook als vervanging van jouw eigen aanwezigheid, de Orgelman brengt dan uw felicitatie over in de vorm van een serenade, eventueel met een schriftelijke groet duidelijk leesbaar naast het orgel. Als extra geste kan de Orgelman een bloemetje uit jouw naam overhandigen. Opa of Oma zijn jarig maar “ze hebben alles al..” Een serenade voor de deur is een cadeau dat niet snel vergeten wordt.

Uitvaart

Het komt niet vaak voor dat iemand een draaiorgel bestelt voor een begrafenis of crematie. De draaiorgelcentrale heeft deze ervaring wel en neemt daar de tijd voor. In nauw overleg met de nabestaanden en de uitvaartverzorger wordt er een programma samengesteld. Door de diversiteit aan orgels kan de Draaiorgelcentrale altijd voldoen aan jullie wensen.

Sinterklaas en Kerstmis

Violier voor de kerstboomEen draaiorgel met sinterklaasliedjes of een draaimolen voor kinderen tijdens een sinterklaas-intocht zijn gewilde items. De draaiorgelcentrale kan gemakkelijk op verschillende thema’s inspelen. Het mini-pierement wordt door de orgeldraaier van plaats naar plaats geduwd waar hij, door het wiel te draaien, mooie kerstliederen ten gehore brengt. Wat dacht je van  een Kerst-carrousel? Met zijn gezellige lichtjes wordt het sprookjesachtig op elke kerstmarkt, vooral als de schemer intreedt.

Manifestatie

Draaiorgel druk centrumDe Draaiorgelcentrale is in staat om evenementen te organiseren. Van 1 tot 25 orgels bij jouw op locatie. Van te voren wordt er in nauw overleg een ‘draai-’boek gemaakt en heeft u inspraak in het samenstellen van de orgelcollectie. Aanvullend met een aantal carrousels ontstaat zo het “…..centrum Draait Door” –thema.